'/> Easiest Way to Make Quick ☆Fleischschnacka☆ - Koloke Chicken

Easiest Way to Make Quick ☆Fleischschnacka☆

☆Fleischschnacka☆

Hey everyone, hope you're having an incredible day today. Today, we're going to prepare a distinctive dish, Easiest Way to Prepare Award-winning ☆Fleischschnacka☆. One of my favorites food recipes. This time, I will make it a little bit unique. This is gonna smell and look delicious.

When it comes to cooking healthy meals for our families, there's obviously some amount of dissention among the positions. The good thing is there are recipes that are very healthy but also the healthful nature of these recipes is somewhat concealed. What they do not know in such instances shouldn't bring harm their manner (out of allergies, which will never be ignored).

The same holds true for lunches whenever we frequently resort to a can of soup or box of macaroni and cheese or any other such product rather than putting our creative efforts into creating an instant and easy yet delicious lunch. You may notice many thoughts in this report and the expectation is that these ideas will not only allow you to get off to a fantastic start for ending the lunch rut all of us seem to find ourselves in at a certain time or another but also to try new things all on your own.

There are many magazines and books that are full of recipes which encourage healthy cooking and eating customs. In the event that you truly love to cook, then there is no shortage of recipes which you can look at along the way. The really good thing is that you can incorporate healthful cooking into your cooking regular whether you are cooking for a household of ten.

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Many things affect the quality of taste from ☆Fleischschnacka☆, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare ☆Fleischschnacka☆ delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

To begin with this recipe, we have to prepare a few components. You can have ☆Fleischschnacka☆ using 17 ingredients and 13 steps. Here is how you cook it.

Prononcer fla-ïch-chnaka en alsacien 😋 Sublime recette traditionnelle alsacienne, des sortes de roulées à la viande. En mode #antigaspi, elle est parfaite pour une réutilisation originale de pot-au-feu, c’est du bonheur simple à l’état pur. #recettetraditionnelle #alsace

Ingredients and spices that need to be Take to make ☆Fleischschnacka☆:

  1. La pâte à nouilles
  2. 300 g farine
  3. 6 petits œufs ou 4 gros œufs
  4. 150 g semoule fine de blé dur
  5. 20 cl d’eau
  6. Sel
  7. La farce des fleischnacka
  8. 1,2 kg viandes cuites (souris/jumeau/gite/macreuse...)
  9. 100 g d'oignons
  10. 1 œuf
  11. 50 g chapelure
  12. 10 cl lait
  13. 30 g beurre
  14. 1 bouquet de persil
  15. 5 cl d'huile
  16. 75 cl bouillon
  17. 10 cl Sylvaner

Steps to make to make ☆Fleischschnacka☆

  1. On commence par réaliser la pâte : Travailler la farine, mélangée avec les 6 œufs (blanc et jaune), un peu de sel et la semoule dans un grand saladier. Mélanger bien le tout et ajoute au fur et à mesure l’eau pour obtenir une pâte homogène bien jaune
  2. Former une boule et laisser reposer une heure au frais
  3. Soit il vous reste plein de viande de pot au feu que vous passez au mixeur, soit vous faites bouillir la viande pour l’occasion
  4. Dans une grande marmite ou cocotte, plonger la viande dans l’eau froide et amener à ébullition en écumant. Rajouter un oignon, deux carottes, un chou ou navet ou un poireau, un bouquet garni, dix grains de poivre et une cuillère à soupe rase de sel. Baisser le feu et laisser mijoter deux heures
  5. Sorter la viande, les légumes et les passer à la moulinette. Garder le bouillon
  6. Faire revenir les oignons finement hachés dans le beurre. Les faire fondre, blanchir, mais pas brunir. Mélanger les viandes, le persil hâché, l’œuf, la chapelure et 10cl du bouillon de pot-au-feu
  7. Pour faire le schnacka Fleurer le plan de travail avec une grosse poignée de farine car la pâte à tendance à coller vicieusement. Etaler la boule de pâte avec un rouleau pour obtenir un rectangle d’environ 30 cm par 60
  8. Répartir la farce (froide) équitablement puis la tasser. Garder une marge libre de 2 ou 3 centimètres de chaque côté pour pouvoir souder la chose
  9. Rouler doucement la pâte sur elle-même pour obtenir l’escargot. Souder avec un peu d’eau et rabattre les côtés
  10. Couper des tranches larges, les faire les dorer à l’huile 2 minutes par face
  11. Ajouter 10 cl de bouillon et 10 cl de Sylvaner et laisser cuire 10 minutes à feu doux
  12. Servir immédiatement avec une salade verte et un verre de Sylvaner
  13. Déguster 😋

It's those tiny steps that you take towards your objective of cooking healthy foods for the family that may matter far more than any leap. Before you know it you may discover that you have more energy and a greater understanding of general wellbeing than you'd have envisioned before changing up your cooking customs. If this is not enough to encourage you however, you can check out the excuse to go shopping for new clothes after you drop a size or two.

So that's going to wrap it up with this exceptional food Simple Way to Make Super Quick Homemade ☆Fleischschnacka☆. Thanks so much for reading. I'm sure you will make this at home. There's gonna be more interesting food in home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page in your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!

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