Recipe of Any-night-of-the-week Key Lime Pie (Tarte au Citron Vert)
Hello everybody, hope you are having an amazing day today. Today, I will show you a way to prepare a special dish, Step-by-Step Guide to Make Super Quick Homemade Key Lime Pie (Tarte au Citron Vert). It is one of my favorites food recipes. This time, I am going to make it a bit unique. This is gonna smell and look delicious.
Let us face it, cooking is not a high priority from the lives of every man, woman, or child on Earth. In reality, much too people have left understanding how to cook important in their own lives. Which means that we often rely on convenience foods and boxed blends instead of taking your time and effort to prepare healthy meals for our families and our personal enjoyment.
This usually means that at any particular time in your cooking cycles there is quite probably some one somewhere that's worse or better at cooking more compared to you personally. Take heart from this because the most effective have bad days in terms of cooking. There are many men and women who cook for different factors. Some cook in order to consume and survive while others cook simply because they actually like the process of ingestion. Some cook during times of emotional upheaval among many others cookout of absolute boredom. No matter your reason for cooking or understanding how to cook you should begin with the basics.
The good news is that once you've learned the basics of cooking it is not likely you will ever need to displace them. This usually means that you can always build up and expand your own cooking skills. As you find new recipes and improve your culinary abilities and talents you will realize that preparing your own meals from scratch is a whole lot more rewarding than preparing prepackaged meals which can be purchased from the shelves of your local supermarkets.
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Many things affect the quality of taste from Key Lime Pie (Tarte au Citron Vert), starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Key Lime Pie (Tarte au Citron Vert) delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
To begin with this particular recipe, we must prepare a few components. You can cook Key Lime Pie (Tarte au Citron Vert) using 12 ingredients and 15 steps. Here is how you cook that.
S’il y a bien une tarte au citron que je vous recommande, c’est bien celle-ci 😍. La Key Lime Pie est une tarte très connue aux États-Unis 🇺🇸, plus particulièrement en Floride.🤩 C’est l’un de mes desserts préférés! Très facile à réaliser et ne nécessite que peu d’ingrédients. Bref, cette tarte a vraiment tout pour plaire! 🤤 Bonne dégustation! 😍💋
Ingredients and spices that need to be Prepare to make Key Lime Pie (Tarte au Citron Vert):
- Pour la pâte sucrée (recette de Philippe Conticini, sans robot):
- 125 g beurre pommade
- 100 g sucre glace
- 1 œuf
- 1 pincée de sel
- 30 g poudre d'amande
- 250 g farine
- Pour la crème au citron vert:
- 3 jaunes d’œufs
- 1 boite de lait concentré sucré
- 160 ml jus de citron vert
- le zeste de 3 citrons verts
Steps to make to make Key Lime Pie (Tarte au Citron Vert)
- Préparation de la pâte sucrée:
- Dans un bol, mélanger le beurre et le sucre glace, puis ajouter l’œuf et la poudre d'amande sans cesser de remuer
- Dans un autre bol, mélanger la farine et le sel, puis verser le tout sur le plan de travail
- Faites un puits et versez-y la première préparation
- Mélangez légèrement sans trop travailler la pâte, et une fois tout mélangé, rassemblez la pâte et écrasez-la avec la pomme de votre main afin de vérifier qu'il n'y pas de grumeaux
- Rassemblez la pâte à nouveau, formez une boule, filmez-la et placez-la au moins 2 h au frais
- Sortez la pâte à nouveau, étalez-la sur environ 3 à 4 mm d'épaisseur, sur un plan de travail préalablement fariné ou bien entre deux feuilles de papier cuisson. Foncez votre cercle à tarte avec votre pâte sucré, piquez le fond de votre tarte avec une fourchette pour éviter qu'elle gonfle pendant la cuisson et placez-la 1 h minimum au frigo
- Enfournez votre tarte à 180°C pendant 30 à 35 min (ça dépend des fours..surveillez la coloration)
- Laissez refroidir sur une grille.
- Préparation de la crème au citron:
- Au robot ou au batteur électrique, mélangez les jaunes d’œufs et le lait concentré sucré
- Ajoutez ensuite le jus et les zestes de citrons verts puis remuez
- Versez ensuite la préparation sur le fond de votre tarte et enfournez pendant 15 à 20 min
- Laissez tiédir puis réservez au frais au moins 5 h
- (facultatif) Au moment de servir, zestez un citron vert et répartissez les zestes sur le dessus.
You will also detect as your experience and confidence grows that you will find yourself more and more often improvising while you go and adjusting meals to fulfill your personal preferences. If you prefer more or less of ingredients or wish to make a recipe a little less or more spicy in flavor you can make simple adjustments on the way to be able to achieve this objective. Put simply you will begin punctually to create snacks of one's individual. And that's something you wont fundamentally learn when it comes to basic cooking skills for newbies however, you'd never learn if you didn't master those simple cooking skills.
So that is going to wrap it up for this exceptional food How to Prepare Quick Key Lime Pie (Tarte au Citron Vert). Thank you very much for reading. I'm sure that you will make this at home. There is gonna be more interesting food at home recipes coming up. Remember to bookmark this page in your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!